Cégünk Filozófiája

Vállalati Filozófia

Mi, azaz a SONAX GmbH egy innovatív cégnek látjuk magunkat, amely vegyipari termékeket gyárt, forgalmaz és szállít, a megfelelő kiegészítőkkel és szolgáltatásokkal a jármű karbantartási ágazatban és a kiválasztott ipari ágazatokban.

Szolgáltatási Program

A SONAX márka alatt elsősorban a járművek tisztítására és ápolására versenyképes és átfogó termékek választékát kínáljuk.

A legjobb minőségen keresztül és az árpolitika a felső tartományában arra törekszünk, mint a SONAX márka gyártója és szállítója, hogy környezetbarát proaktív és innovatív termékeket fejleszthessünk.

A szerződéses gyártás és a perifériás gyártósorok, támogatják a SONAX márka fejlődését.

A tervezett piaci pozíció

Szándékunk bővíteni piacvezető pozíciónkat a hazai DIY szektorban és továbbá a piaci részesedés növekedésének fenntartása a más termékek területén.

Azt is célunk, hogy létrehozzunk és/vagy bővítsük a piaci részesedést a vonzó külföldi piacokon pénzügyileg elfogadható lépésekkel.

További sikertényezők

Az ügyfélközpontúság és a innovációs készség a fő összetevői a vállalati kultúránknak.

Törekszünk a termékek minőségének és az üzleti folyamatok folyamatos fejlesztésére az egyértelmű vállalati célokkal.

A saját fejlesztési és gyártási lehetőségek adnak nekünk erőt a piacon és képessé tesz minket arra, hogy gyorsan tudjunk reagálni a vásárlók igényeire.

Ezekkel a sikertényezőkkel célunk, hogy helyt álljunk a piaci versenyben és elérjük a kitűzött pénzügyi célokat kiegyensúlyozott módon, ezzel támogatva a fenntartható növekedést.

A magatartási kódexünk

Segítjük az elégedettség fenntartását

  • az ügyfeleinkkel a folyamatos ügyfél-orientáción keresztül és
  • a munkavállalókkal a kooperatív vezetőség közreműködésével és az egyéni függetlenség biztosításával.

Törekszünk a sikeres partneri kapcsolatokra, ügyfeleink és a szállítók számára is a kölcsönös előnyt szem előtt tartva. A vállalat tisztességes magatartása, a következőkön alapszik:

  • Az emberi jogok tiszteletben tartása;
  • Nem diszkriminatív kapcsolat fenntartása az emberekkel;
  • Az alapvető jogok tiszteletben tartása a munkahelyen;
  • A kényszermunka és a gyermekmunka megtagadása;
  • és a megvesztegetés és a korrupció elutasítása.

Tisztában vagyunk azzal, hogy felelősek vagyunk a környezetünkért, valamint az egészséges és a biztonságos munkahely megteremtésért is. Ennek része a környezetvédelmi és energiapolitika, valamint a munkahelyi egészség és biztonság politika is, az általunk kifejlesztett szabályok betartására kell motiválni minden munkavállalót, hogy sikerüljön elérni a céljainkat.