Ragyogó ötletek a mai és a holnapi sikerekhez

A SONAX kutatási és fejlesztési csapat magát nem kímélve minden erőfeszítést megtesz, hogy a jó termékek még jobbak lehessenek. Az állandó innovációs tevékenységek újra és újra a SONAX újításokra irányítják a piac figyelmét, amelyek biztosítják az üzlet dinamikáját és a márka növekedéséhez vezetnek.

SONAX termékek a legmagasabb színvonalon alapszanak "made in Germany" és a kiváló hatásuk és a kiemelkedő teljesítményük meggyőző. Számos sikeres teszt és független vizsgáló intézetek díjai, mint a DEKRA (független gépjármű-felügyeleti szerv), illetve GTÜ (német műszaki ellenőrzési szerv) hangsúlyozzák ezt évről évre.

És emellett a kiváló pontszámok elérése a német autós kiadványok által rendszeresen végzett termék vizsgálatokon, például "Auto Bild", "auto motor und sport", valamint a "Auto Zeitung" is bizonyítják a SONAX nagy szakértelmét kutatás és fejlesztés területén.

A SONAX termékek meggyőző teljesítménye kéz a kézben jár a példaértékű környezetvédelmi jellemzőivel: a termékek megfelelnek az EU irányelveknek, a ÖNORM-nak (osztrák standard) és legszigorúbb környezetvédelmi előírásoknak is.

A SONAX kutatási és fejlesztési tevékenységeinek továbbfejlesztését és a termékek teljesítményének optimalizálását tűzte ki célul

A szélvédő tisztítószerek speciálisan kifejlesztett felületaktív anyagokat tartalmaznak, vagy az új hajtóanyag-mentes termékek a műszerfalakhoz és a textíliákhoz csak néhány példa a sok közül. Egyes termékek még bőrgyógyászatilag is teszteltek.

A SONAX egy átfogó vállalati stratégiát követ, amely nagy jelentőséget tulajdonít a környezeti kompatibilitásnak és egészségvédelemnek a termékek fejlesztésben.