Motorsport / 2017. 07. 04. SONAX az ADAC Truck Grand Prix-ben a Nürburgringen

Június 29-től július 2-ig az aszfalt a Nürburgringen ismét ragyogni fog, amikor a teherautó-versenyzek rajongói harmadszorra gyűlnek össze ebben az évben a nemzetközi ADAC Truck Grand Prix keretein belül. Körülbelül 130 000 néző várja a rendezvényt. A SONAX szakértők is tiszteletüket teszik a G 11-es pavilonban.

A legtöbb teherautó-rajongó már ismeri az autóipari szektorból a SONAX ápolótermékeit, bár a legtöbb szokásos csomagolási méret nyilvánvalóan túl kicsi. Remek munkát végezhet a krómozott HGV részek fényezésével az új SONAX Xtreme Fémpolírozó 150 ml-es kiszerelése, de sokkal nagyobb mennyiségre lenne szükség az egész jármű számára. A SONAX reagált erre a helyzetre és mostantól a tisztító- és ápolószereket, különösen a HGV-tisztításhoz, jelentősen nagyobb kiszerelésekben is szállítja. "A szakemberektől a szakembereknek" mottójához híven megfelelő tartályméretekben állnak rendelkezésre olyan termékek, mint a gumiabroncs vagy a műszerfal ápoló, a felnitisztító, a speciális samponok vagy a szélvédőmosó folyadékok. Ideális megoldásként szolgálva a javítóműhelyek számára az új cikkek elérhetőek 60 literes hordókban és nagyobb kiszerelésben is.

Az érdeklődők mindkét eseményen (szombaton és vasárnap) információkat gyűjtenek standunknál a SONAX választékról, amely nagyszerű tisztító- és ápolószereket kínál a kíméletes jármű-előkészítéséhez. Természetesen alkalmazási tanácsokkal is készülünk olyan feladatok elvégzéséhez, mint a HGV ponyvák tisztítása, amelyhez pl. az enyhén lúgos SONAX Multi Star tökéletesen a megfelelő termék.

És egy kis szerencsével az Asphalt Cowboy és a SONAX márka nagykövete, a "Big Mike" Cohnen, valamint a teherautó versenyző, Sascha Lenz, "a 2016-os év versenyzője" is meglátogatja standunkat. Big Mike a jól ismert teherautójával utazik a Ringre, különösen elegánsan berendezett belső terével. Ha az "utazó kincs" kíméletes ápolása felmerül a sorozat sztárja természetesen a SONAX termékeire támaszkodik. Sascha Lenz is a Neuburg-i termékekkel tisztítja és tartja karban versenyautóját.