A professzionális eredmény kulcsa

SONAX ProfiLine széria high-tech termékei gyors és hatékony munkát biztosítanak.
Különösen a fényezett felületek polírozása esetén, professzionális termékek állnak rendelkezésre, amelyek optimálisan illeszkednek az alkalmazás céljához, így garantálják a tökéletes, hologram-mentes polírozási eredményt.
Ezen termékek kimondottam a műhelyek és profi autókozmetikák szakértői munkájának támogatásához lettek kifejlesztve. Ezért a különleges követelményeknek is megfelelnek a termékek és kiegészítők. Valamint a lakk védelem gyors és könnyű folyamatát elősegítő - SONAX ProfiLine Polymer bevonat megkönnyíti a munkát és optimalizálja az eredményt.

Az autóápolási terület óriási igényeket támaszt a termékekkel szemben, amelyekhez nem elegendő a fogyasztói választék. A SONAX ProfiLine portfolió speciális termékeket kínál a profi autókozmetikához, amelyek megfelelnek ezeknek a magas követelményeknek.

Maximális teljesítmény minden helyzetben, a SONAX PROFESSIONAL termékeket szakemberek fejlesztették ki a szakemberek számára. Nemcsak technikailag a legjobb teljesítményt nyújtják, de maximális felhasználói kényelmet biztosítanak minden helyzetben. Tökéletes megoldás a szerszámok professzionális karbantartásához.

 

Tovább a termékekhez: ProfiLine és Professional Termékek